Foreningshuset BRUGSHUSET

BRUGSHUSET er som navnet siger, den gamle Brugsforenings bygninger, der er lavet til et foreningshus.

Med etableringen af et foreningshus i Øster Uttrup – BRUGSHUSET – er det formålet at kunne skabe rammer for kultur- og fritidsaktiviteter for både ung og gammel samt at fastholde de unges samværs- og tilhørsforhold til byen. Endvidere er formålet at styrke det lokale engagement og sociale netværk, berige samt at understøtte foreningslivet i Øster Uttrup – spejdere, square dansere, Borgerforeningen, legestue, BRUGSHUSET selv m.fl. Formålet er desuden at skabe mere liv i bybilledet. Huset  er den gamle brugsforenings lokaler, der var ejet af borgerforeningen. De blev i 1999 solgt til foreningen BRUGSHUSET for én krone. Det er herefter blevet istandsat og indrettet med hjælp fra både statstilskud og kommunaltilskud samt en masse frivillige kræfter så det i dag fremstår som et fuldt funktionsdygtig og handicapvenligt fælleshus med mange aktiviteter. Som medlem kan man leje huset til børnefødselsdage (søndage)

Støt BRUGSHUSET med kontingent og medlemskab for 15 kr. pr måned pr. person i familien der er fyldt 11 år – børn fra 7 til 10 år betaler 1/3 kontingent (Dog betales maks. 540 kr. pr. familie)

Kom ind en dag når du går forbi. Når skiltet og flagene er ude, så er der åbent. Der er altid åbent for alle, torsdag aften samt lørdag eftermiddag, hvor der kan købes en let frokost fra kl. 13.15

Huset har: bordtennis, billard, dart, petanque, nintendo Wii, storskærm (projektor), tv, computer, bordfodbold, div. brætspil, bob som frit kan benyttes i åbningstiden af medlemmer.

Det er muligt at købe gæstekort til 15. kr., hvis du ikke er medlem og bare ønsker at se huset, spise med en lørdag eller f.eks. komme forbi til en aften hvor vi ser landskamp på storskærm!!

Har du spørgsmål til foreningshuset er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på her: Kontakt BRUGSHUSET her